anastasia -
Forside Add meg Om meg Kontakt

HaloweenHeihoo

 

Idag har det ikke skjedd så sinnsykt mye spennende som jeg trudde skulle skje. Dagen startet med at jeg og 2 andre veninner lå og sløvet i senga helt til vi måtte gå ned til bussen for og dra på skolen. Vi hadde jo OD- dag idag så da vi kom dit laget vi sånne plakater og guatemala,honduras og mexico. Så fikk vi en timers pause så dro vi på Burgerman fordi Vilde ville dit siden hun var så sinnsykt sulten. ( Nb! sjekk ut bloggen hennes! Vildehansen98.blogg.no) Så va vi der i en time og dro tilbake for og lage mer mat :) 

Gleden av skoledagen var ikke akkuratt på toppen så det var mye syting og klaging men etterhvert ble det bedre da vi kom hjem og sov i et par timer eller to :) 

Så var det jo da Haloween idag så jeg tenkte og gå knaks eller knep med et par veninner men istede dro vi på andre siden av byen for og kjøpe egg for og kaste rundt på hus til andre. Nå sitter jeg hjemme og skal legge meg fordi jeg er så sinnsykt trøtt! Har vert en slitsom uke. 

Også vil jeg bare informere at for øyeblikket kan det bli dårlig med bilder siden jeg hadde mistet samusungen min på Selena Gomez konserten,så nå må jeg klare meg med en gammel HTC mobil som lever sitt eget liv og vil snakke med alle vennene mine på forskjellige tidspunkt. ha-ha. Men skal prøve så godt jeg kan! :D

Hva kledde du deg ut som på haloween og hvor mye godteri fikk du? 

- Carko

 • hallais!  Ja hei og hå! 

  Mitt navn er Caroline er 15 år og er bosatt i byen Tromsø! Tenkte jeg skulle fortelle litt om meg selv slik at dere kan bli mer kjent med meg og hvorden jeg er som person.

  - Jeg er ikke en steriotype "normal" person, Vil heller si at jeg er mer interessang en andre.

  -  Mine venner er like interessange som meg.

  -  Når jeg kjeder meg spiser jeg,for og ha noe og gjøre :))

  - Verdens lateste person på jordkloden! 

  - Adam Lambert er mannen min.

  - Jeg har 3 fantastiske venner!!!!!

  - Akkuratt nå ligger jeg i senga med 2 av de med et tastatur på hodet

   

  - Carko

 • Les mer i arkivet Oktober 2013
  hits